Turoplevelser

Berig os med dine turoplevelser - det er vigtig og hjælpsom information til os alle

Kære alle jer som rejser til Sibenik med det formål at få nogle gode inrigger roture i det dejlige rofarvand, eller roparadis som vi har valgt at kalde det… Til alle jer har vi en lille bøn.

Som skrevet andet sted her på hjemmesiden (Rofarvandet), så er det her nyt for os alle. Vi har efter bedste evne stablet dette på benene, så et eller andet sted kan der kan måske godt være lidt børnesygdomme som vi har overset. Lige nu kender vi dem i hvert fald ikke.

På nær en, har bådene nogle år på bagen, så det kan godt være der er lidt hist og her at sætte en finger på, men de fungerer, så tag godt imod dem og tal pænt til dem… så er de flinke mod jer.

Nu kommer vi så til det vigtige:

Når man ser på søkortet, så er der mange mulige ro destinationer. Vi har brug for, at jer som tager afsted, kommer retur med lidt information om hvor I har været. Navne på steder, byer, øer osv. Hvor mange kilometer her og der, steder at lægge til, steder at spise, prisniveau, og hvor eller hvad man bestemt ikke skal af det ene eller andet.

OG – husk endelig nogle fotos til at illustrere / vise / dokumentere oplevelserne. Det vil vi blive rigtig glade for

Tanken er, at vi på hjemmesiden efterfølgende kan videregive disse informationer til gavn for de som måske senere vil prøve inrigger roning i det skønne Sibenik område.

Men har du andre oplevelser fx fra ture ind i landet, så er det bestemt også meget interessant at læse nærmere om for os alle, så send os blot din dagbog…

Send dine oplevelser til denne adresse: info@sibenikrowing.dk 

Se hvor glad vi bliver når du skriver til os

Turoplevelser


RY Roklub i Kroatien oktober 2023 - Klik HER