Cafe og Restaurant

Lidt anbefalinger fra vor pioneruge.

FAUST

Roklubben ligger for enden af havnepromenaden hvor vejen ender. Kort før vejens ende ligger der en lille åben cafe ved navn ”Faust”. Her kommer de lokale og hvorfor gør de det: Store fadøl som kun koster 2,5 Euro og en meget afslappet atmosfære. Efter en god dags roning og måske en varm dag osv. er det her det perfekte sted at falde ind og få noget køligt til halsen. Man kan kun købe drikkevarer her, men med mange muligheder.
Vi blev gode venner med stedet i pionerugen, så det kan vi anbefale. Fint at oplyse dem om vi er fra Danmark og har en lille base i roklubben KRKA for enden af vejen. Tager imod kort og kontanter.

SESULA

Et godt og billigt spisested er ”Sesula”. Den lille åbne restaurant, også ved havnepromenaden, ligger som den sidste restaurant før vejen ender. De har mange fiskeretter på menuen, men ikke sådan nogle helt traditionelle, der er lidt for enhver smag, kreative og indbydende og de er meget venlige og imødekommende. Prøv deres almindelige bordvin også kaldet husets vin. Det er et godt køb. Tager imod kort og kontanter. Lukket søndag.

Andre steder

Diskotek AZIMUT er også et besøg værd. Det er et lille slags nostalgisk museum fra en helt anden tid. Lidt hippieagtig. De har en god bar med udeservering, men også inde. Man kan kigge ind uden nødvendigvis at skulle købe noget.

Derudover er der et utal af spisesteder i Sibenik. Det vil være fint om vi på sigt kan modtage nogle gode hints fra de af jer som har besøgt Sibenik og har prøvet nogle af de forskellige spisesteder, så vi kan skrive lidt om det her.
Herunder er der nogle billeder af nogle af de spændende retter der tilbydes forskellige steder og hvorfor ikke prøve noget spændende når man er et spændende sted... Det gjorde vi ihvertfald og blev bestemt ikke skuffet, så billederne herunder er egne fotos. Selvfølgelig kan man også få pizza og alt muligt andet almindelgt, men det kan man jo altid få hver dag derhjemme...

Lækker fisk

Pasta med rejer

Sild og marineret kartoffel

Muslinger

Stegte blæksprutter

Stegte grøntsager

Indbagte muslinger

Blæksprutte

Sardiner med div. tatar

FAUST


FAUST til højre i billedet

SESULA

AZIMUT

Hyggelige restauranter

En god mørk kroatisk øl