Lidt om de 4 både

På stedet har vi 4 stk. 2-åres inrigger fiberbåde.

De 2 orange både er af typen ”Slagelse båd”. Det er hhv. Baljen og Sisse

Så er der 2 hvide hvoraf den ene er en ”Baumgarden båd” som hedder SIF og den anden hvide er en såkaldt ”Kina båd”, som hedder Wamberg.

Bådene, på nær SIF som kun er 5 år, så har de andre en del år på bagen, men fungerer faktisk rigtig godt. Der har været lidt småskavanker her og der, men i marts måned her i år var et lille hold i Sibenik en uges tid for at gøre dem klar til sæson 2024.
Der er en lille beretning med lidt status under menupunkt "Nyhedsbreve" 

Bådene skal altid på land efter en tur på vandet og placeres i bådstativet, som står på roklubbens indhegnede område. Bådene har ikke faste pladser på bådstativet og indtil videre står de der uden overdækning. Husk blot at skrue bundprop ud og læg i øsekar, som placeres i agterrummet.

Vandet i Sibenik er ikke ret salt. Det skyldes de mange store vandfald fra Nationalparken. Hvis man fx ror så langt man kan komme mod Nationalparken, så kan man næsten drikke vandet direkte... Det har samtidig den positive virkning, at vi blot kan skylle bådene indvendig med havvandet og selvfølgelig tørre efter, når vi har været på vandet med dem.

Tak til Helsingør, Humlebæk, Hundested og Skjold for hjælp til donation af de 4 både. Uden dette, havde vi ikke været her i dag.

Evt. problemer med bådene ?

Skulle der opstå problemer med en båd, så må vi erkende, at her i startfasen appellerer vi til, at I som erfarne roere er istand til at løse mange praktiske problemer selv. På stedet har vi pt. reserve af rosæder og skinner, en smule værktøj og ikke så meget andet. Der er en del marine butikker, værktøj og isenkrambutikker, hvor man kan købe det mest nødvendige til eventuelle reparationer. Butikkerne ligger centralt nær ved busterminalen og I får selvfølgelig udgifterne til materialer refunderet.

Vi har af gode grunde ikke folk på stedet og her i begynderfasen er vi lidt svage på dette område og beder derfor om jeres hjælp til at klare så meget som muligt selv.
Betragt os ikke som en butik hvor man har købt en vare. Vi er ganske enkelt rofolk helt som jer selv og har på frivillig basis og med egen økonomi startet dette op til gavn og brug for jer som vore ro venner i Danmark.

Får I praktiske problemer med bådene / materiellet og har brug for hjælp / vejledning, så ring til Arne Lund på +4525130249

Går der helt ged i et eller andet omkring selve forholdene på stedet og har brug for hjælp, så ring til Svend på +4521456805

Et af Nationalparkens mange vandfald - det er bl.a. herfra det meget ferskvand kommer fra

Bådene er ankommet til Sibenik

Flotte ser de ud efter de 2000 km

Og nu står de her

Klar til brug

Pause efter en hård dags arbejde